Jump to content
  • Announcements

    • Rahul Ponginan

      Please click here for a short but important announcement   03/26/17

      Dear Users Our Commercial and Academic users around the world can use these same forums here as before i.e. the Altair Support Forum , Commercial users from India with solver queries can go to the Solver Forum for India Commercial Users , Academic Users from India and AOC India Participants are requested to go to the Forum for India Academic Users and AOC India Participants , We will be tending to all queries in all the forums promptly as before, thank you for your understanding. 
rdkerner

HW 2017 Issue on Win7 Enterprise

Recommended Posts

HWDesktop and Solvers install fine along with the Hotfixes.

 

Opening HW Desktop or Hypermesh and opening a HW14 model or .fem brings in all the Model features but nothing appears in the graphics window.

 

Tools will count displayed elements correctly though no elements graphically appear in the window.

 

Restart does not correct the issue.

 

What is needed to be done to restore Model graphics?  Is this a license version issue? (appears to be v17.0 using almutil)

 

HW14 is still present on my HD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×