Jump to content
  • Announcements

    • Rahul Ponginan

      Please click here for a short but important announcement   03/26/17

      Dear Users Our Commercial and Academic users around the world can use these same forums here as before i.e. the Altair Support Forum , Commercial users from India with solver queries can go to the Solver Forum for India Commercial Users , Academic Users from India and AOC India Participants are requested to go to the Forum for India Academic Users and AOC India Participants , We will be tending to all queries in all the forums promptly as before, thank you for your understanding. 
mohammad

Problem In Optistuc

Recommended Posts

Hi,

I Stick into a problem.

I defined a hyperbeam in this format: standard, Nastran, and box, then I defined Pbeaml in properties and assign this beam section to it.

when I run with Optistruct, that error appear:

 

"PBEAML      2663       0 MSCBML0     BOX                                +"

  *** ERROR # 1000 *** in the input data:
  Incorrect data in field # 3.

 

Please help me on this.

 

Cheers.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Prakash Pagadala said:

Hi Mohammad,

 

Please assign material to PBEAML property and try again. 

 I found some of Properties didn't have Material.

 

Thanks so much for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×