Jump to content
  • Announcements

    • Rahul Ponginan

      Please click here for a short but important announcement   03/26/17

      Dear Users Our Commercial and Academic users around the world can use these same forums here as before i.e. the Altair Support Forum , Commercial users from India with solver queries can go to the Solver Forum for India Commercial Users , Academic Users from India and AOC India Participants are requested to go to the Forum for India Academic Users and AOC India Participants , We will be tending to all queries in all the forums promptly as before, thank you for your understanding. 
gtn

HMopengl.exe stops woking

Recommended Posts

Hi everyone.

I am doing some simulations for my dissertation project and during meshing and computing processes the Hmopengl.exe process stops working. I have tried to figure out whats going on but everything I have done has been useless so far. 

I have given administrator rights to the application, disconnected the anti-virus, changing the work directory but nothing has changed. 
Sometime I receive an extra error saying "segmentation error ocurred". I have plenty of space in the hard drive and the working directory has around 100gb space. 

 

I will upload some pictures later with the problem.

 

Thanks in advance.

 

Guillermo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 19/09/2017 at 5:42 AM, George P Johnson said:

Hi

Can you clear all the settings files and try running.

The below post shows the procedure for deleting settings files:

 

PS: Please close all the HyperWorks session and delete the settings files.

Hi George. It hasnt worked unfortunately. 

Any other idea?
Thank you beforehand. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 19/09/2017 at 5:42 AM, George P Johnson said:

Hi

Can you clear all the settings files and try running.

The below post shows the procedure for deleting settings files:

 

PS: Please close all the HyperWorks session and delete the settings files.

Should I uninstall?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check if the graphics card and driver in your machine is compatible with HyperWorks

If not please switch to a supported card (switch it in BIOS to NVIDIA or any supported card in your machine already) and try

list of supported cards are here - HyperWorks_2017_Hardware_Recommendations_and_Certifications.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×